Med pennor och färgkritor…

…kan man ha mycket skoj! Jag plockade fram mina Poscapennor och mina Dylusions paint pens och inspirerades av läckra bilder på Pinterest. Tillsammans med Primas Water colour Oil pastels skapade jag detta uppslag:

FriendsFlowers_Pysslo01

FriendsFlowers_Pysslo02

FriendsFlowers_Pysslo03

FriendsFlowers_Pysslo04

Jag började med att skissa upp blommorna – och eftersom jag inte har så stor fantasi att hitta på blommor själv så kikade jag som sagt på bilder på Pinterest och härmades. Sedan fyllde jag i konturerna med svart Poscapenna och färglade med Primas kritor. När alla färger hade torkat (såklart hjälpte jag till med min heat tool) så skrev jag texten och fyllde i lite detaljer med vit Poscapenna och mina två Dylusions paint pens. Slutligen stänkte jag med lite svart akrylfärg utblandad med vatten över sidorna.

Hoppas att värmen kommer snart så vi får se fler RIKTIGA blommor överallt!

Pyssla lugnt!PyssloSignaturTettiz

Inläggsförfattare: Terhi Koskinen

Profilbild

0 reaktioner på ”Med pennor och färgkritor…

  Profilbild

  Anna

  (10 april, 2016 kl. 12:16)

  Alltså Tettiz!!!! Det här är ju galet snyggt , hur göööör du? Dom ser ju tredimensionella ut dessutom. Bara tokgillar♡ Kram Anna 🙂

   Profilbild

   Tettiz

   (10 april, 2016 kl. 16:11)

   Tack – vilka komplimanger!! 😀 Jag kan visa dig nästa helg hur jag gör… 😉 Kram!

    Profilbild

    Anna

    (10 april, 2016 kl. 16:19)

    Jaa!!! Det ser jag fram emot! ! Kanske kan lämna mina grejer hemma och bara titta och njuta av vad du och alla andra duktiga Tjejer gör 🙂 KRAM

Kommentera