Färgmatchade stämpeldynor

Jag gissar att vi är ganska många som förälskat oss i Altenews snygga stämplar. Med deras layering stamps kan man få till så läckra motiv som ser väldigt proffsiga ut. Något som underlättar är Altenews set med färgmatchade stämpeldynor i fyrpack. Det gör ju inte saken sämre att de passar som hand i handske i Tim Holtz förvaringsaskar för små distressdynor. På det här kortet har jag använt setet Red cosmos. Blomstämplarna är från Altenews Peony bouquet och texten från Painted greetings. Jag har ännu inte köpt Altenews gröna stämpeldynor så till bladen har jag fått använda andra dynor som jag hade hemma. Men det dröjer nog inte länge innan jag slår till på  fyrpacket Green fields.

IMG_0016

Ha en riktigt härlig midsommar! /Hanna

dt1

http://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar