Fjärilar – foil versus embossingpulver

Idag ska jag visa ett kort som går i svart och guld. J

resized_20160424_114042

Jag har både använt mej av sticky embossingpowder och foil samt vanligt traditionellt guldpulver.Fjärilarna i bakgrunden är gjorda med sticky embossing pulver och foil. Tycker det blir superläckert, lite vintage, ruffigt inget tydligt avtryck utan det svarta lyser igenom. Texten och dekofjärilen är embossade på traditionellt vis med watermarkdyna och superfine gold embossing powder. Man ser på fjärilskroppen att det täcker mer är foil på sticky embossing pulver. Jag använde även den sistnämnda på kanterna på ”fotomattan” Blir nästan lite bladguldskänsla tycker jag! Jag är jättesugen på att prova Primas rub-ons tillsammans med foil för att se om det blir annorlunda, någon laminator äger jag inte…än…resized_20160424_114111

Inläggsförfattare: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan 17 år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera