Tävla!

Ni missar väl inte sommartävlingen som pågår för fullt? Man har ända till den 21 augusti på sig att delta!
Idag visar jag ett kort jag skapade som inspiration till tävlingen!
Tävlingen hittar du HÄR! Var noga med att läsa reglerna.. jag har missat en sak men jag avslöjar inte vad. 😉

IMG_8084_iphone

Jag har inspirerats av Jennifer McGuire och ett av hennes fantastiska alster. Först embossar man blomman på vellum och själva färgerna stämplade jag på kortbasen under.

IMG_8085_iphone

Även titeln är embossad. När man embossar vellum är det bra om man först värmer sin heat tool ordentligt innan man går över sitt pulver. Kör man för länge på samma ställe kommer vellumet att smälta och buckla sig!
Ordet summer har jag skrivit med en watermark pen från Versa Mark. Samma som dynan men i pennform. Perfekt när man inte har en stämpel. Ännu mer perfekt om man kan skriva lika snyggt som Tettiz… men hey.. alla gör vi så gott vi kan? 😉

IMG_8086_iphone

Färgerna på kortbasen under.

IMG_8087_iphone

Vit insida för valfri hälsning, en peng, lott eller vad man nu vill ha där!

 

Jag tänker bjuda på ett kort till. Har ni sett kiten för shakercards som kommit till butiken? Tillverkaren heter Jillibean Soup och det finns lite olika former på bubblorna. Ett set med 6 bubblor kostar 49 kr och ett set med 6 kort och kuvert kostar lika mycket.

Huuuur smidigt som helst att göra ett shakercard! Perfekt för dig som inte har en massa dies eller en maskin att stansa ut med. Jag har köpt på mig att par olika set fast jag har allt det andra! 😉 Stämplarna jag använt är privata och inget Anna säljer men det finns många liknande från LawnFawn!

IMG_8104_iphone

Just den här varianten av bubbla är en cirkel. Men det finns andra!

IMG_8105_iphone

Buslätt att fylla med valfritt innehåll!

IMG_8106_iphone

När man öppnar kortet sitter bubblan kvar och i framsidan på kortet är det bara ett hål. Ofta när man (jag?) gör sånahär kort annars så sitter shakerdelen kvar i framsidan på kortet. Tycker den här varianten är lite rolig när det plötsligt dyker upp mycket mer av motivet när man öppnar kortet…

Det var allt från mig idag! Hoppas ni njuter av sommaren!
Missa inte att i morgon är sista dagen Anna har öppet före semestern, sen kommer hon åter först den 16 augusti! Inga telefonsamtal eller mail kommer besvaras, inga ordrar kommer plockas under den tiden. Däremot kan man lägga en beställning i webshoppen medan hon är borta. Det tycker jag ni ska göra, så hon får jobba ordentligt när hon kommer tillbaka! 😉

MalinT

https://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: Malin

Malin
Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, två sjuåringar och massor av dammråttor. Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera