Juliga Shaker Cards

2016-lawn-fawn-unicorn-chri

Förra veckan visade jag hur jag gör mina Shaker Cards och idag visar jag två av fyra olika Shaker Cards jag skapat sista tiden. Här är det kort jag visade i min tutorial. Jag saknade något upp i det vänstra hörnet så jag stansade ut några Stiched Snowflakes från Lawn Fawn. Papperna är från Echo Park I love winter.

2016-lawn-fawn-winter-party

Mitt nästa kort var lite klurigare att göra då själva shaker fönstret ligger utanpå mitt fyrkantiga bakgrundspapper. Jag har gjort en scen de söta Pingvinerna från Lawn Fawn och en die som heter Hillside Border. Jag har använt Stitched Square och Stiched Circles till bakgrund och ram. Nu hoppas jag att ni också vill testa Shaker Cards! På lördag kikar jag in igen här och visar ytterligare två Shaker Cards. Vill du hitta till min tutorial finner du den här!

dt-logga Kram från DT Ullis aka LillBlomman

https://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: ulrikablomfelt

Profilbild

Kommentera