Ännu mera Shaker Cards!

2016-lawn-fawn-snowy-window

Det är ju så vansinnigt roligt att göra Shaker Cards och idéerna trängs inne i mitt huvud så jag visar två till idag! På det första har jag gjort som två små fönster. Kikar du ut genom fönsterna ser du snö, massor av snö! Det här kortet är ju väldigt enkelt men blir rätt roligt med pratbubblorna. Bakom pratbubblorna och Pingvinerna har jag använt 3d kuddar. Alla stämplar och dies kommer från Lawn Fawn och papperna är från Echo Park. Stämplar och dies från Lawn Fawn finns ju i massor i butiken men ibland tar de tillfälligt slut eller helt slut. I skrivande stund är Pingvinerna slut. Mina fönster har jag skapat med Stitched Circles small och large.

2016-lawn-fawn-bunny-slidin

På mitt nästa kort har jag använt en lite äldre stämpel som inte finns inne i butiken längre men idén går ju att överföra till andra stämplar. Jag har använt Hillside Borders i olika vinklar för att skapa min snöiga miljö. Den vita ramen är Stitched Rectangle small och large. Let it snow kommer från Winter Scripty Sayings. De här stämplarna är toppen då de kan böjas till den vinkeln du vill ha. Perfekt i snöiga backar! Förutom paljetter, som ni hittar i butiken, har jag använt ”skräpet” som blir när jag använt kantstansar. Jag har använt Martha Stewart Stars och Martha Stewart Stars.

dt-logga Kram från DT Ullis aka LillBlomman!

https://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: ulrikablomfelt

Profilbild

Kommentera