Snow Cute!!

2016-dt-pyssloteket-snow-cu

God fortsättning! Hoppas att ni har och haft en underbar jul! Jag passar på att bjuda på en layout med massor av julkänsla! Det är något speciellt när man mixar rött, grönt och vitt! Passa på att scrappa era foton från julen nu och köp lite fina julpapper från Pyssloteket. På min layout har jag använt papper från Kaisercraft och Echo Park.

13

Jag har mixat olika blommor från Prima i mina cluster. Förpackningarna med både löv och små bärklasar är verkligen användbara! Jag har delat på mina så kvistarna är lite mindre än de är ursprungligen.

12

Var inte rädda att låta blommorna trängas ordentligt med varandra!

11

Bokstäverna jag använt är från American Craft och heter Lullaby Rouge. De är juligt röda och glittrar vackert!

14169750_10153934907663367_461299661_n Kramar från DT Ullis aka LillBlomman

https://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: ulrikablomfelt

Profilbild

Kommentera