Tema Lawn Fawn – fyra olika kort!

Under de två första veckorna i januari inspirerar och inspireras Pysslotekets team av och med produkter från Lawn Fawn. Jag fann ju denna kärlek väldigt mycket senare än mina teamkompisar så kärleken brinner med en stark låga! Idag visar jag inte mindre än fyra kort som jag hoppas att ni blir inspirerade av. Det bästa med Lawn Fawn är att ALLA kan skapa kort som ser proffsiga ut! Motiven är lätta att färglägga, diesen skär extremt bra och det finns miljoner sätt att kombinera alla olika produkter! Att det sedan även är vansinnigt roligt att jobba med dem är en härlig bonus!

2017-dt-pyssloteket-cutie-pie

Mitt första kort är ett liggande avlångt. Inte ett format jag jobbar i så ofta men det var kul så det blir säkert fler smala avlånga kort! Till mina första tre kort har jag använt papper från Kaisercrafts – Ooh la la. Det blå pappret heter – Bonjour och det orange – Oui oui. Jag har stämplat tre olika motiv från Lawn Fawn set My Silly Valentine. Jag ramade sedan in dem med Stiched Circles Small och Large. För att få den fluffiga bården använde jag Puffy Cloud Border.

2017-dt-pyssloteket-lets-party

Till nästa kort har jag använt både stämpel och dieset som heter Party Animals. Även här har jag använt Stitched Cicles Small och Large för att rama in mitt motiv. Som kantdekoration använde jag dien Ocean Wave Border. Genom att trixa lite med Stitched Rectangle Large lyckades jag få stygn även på den smalare biten av det blå pappret.

2017-dt-pyssloteket-snail-mail

Nu kommer ett härligt vårligt kort! Cirkeltemat fortsätter även på detta kortet. Här har jag byggt en liten scen med hjälp av Grassy Border och Puffy Cloud Border. Texten och de andra motiven kommer från både stämpel och dieset som heter Gleeful Gardens. Ursöta!

2017-dt-pyssloteket-rainbow

Och så det sista kortet från mig till våra Lawn Fawn temaveckor! Här har jag enbart använt Cardstock i olika färger. Ett perfekt sätt att använda dina spillbitar på! För att skapa en kontrastrik ram runt mitt motiv har jag först använt Stitched rectangle Large på svart och sedan Small på det vita. Dien för regbågen heter rätt och slätt Rainbow. Man får veva den några gånger för att få alla färger men vilken härlig effekt det blir! Molnen kommer från dieset som heter Spring Showers. Happy Birthday stämpeln kommer från Party Animal setet. Självklart har jag använt min Misti för att få perfekta tryck när jag stämplar. Det är en av de bästa investeringar jag gjort på länge!

Hoppas att ni är riktigt sugen på att skapa med Lawn Fawn nu! Galet skoj är det och idéerna tar liksom aldrig slut ?!

14169750_10153934907663367_461299661_n Kramar från DT Ullis aka LillBlomman!

https://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: ulrikablomfelt

Profilbild

Kommentera