I ett hus vid skogens slut…

…ingen tomte tittar ut… Eller hur var det nu visan gick? 😉

Jag har i alla fall blivit kär i de små söta husstämplarna (Winter Village) från Lawn Fawn – såklart med tillhörande dies, så smidigt att slippa klippa ut själv! När jag köpt dem satte jag mig ner och färglade massor med hus och sen stansade jag ut så jag hade en hög med min Big Shot, sen var det bara att göra kort för fullt!

Idag visar jag ett av dessa kort, ett ganska enkelt kort, i clean & simple-stil, men handskriven julhälsning:

Jag färglade med distress-reinkers, pensel och vatten och piffade till med lite glittrig ”snö” på marken med hjälp av Wink of Stella clear. Julkort kräver ju lite glitter, eller hur? Text och tunn ram är gjord med Finelinerpenna. Jag har målat på akvarellpapper och stansat ut med cirkelstans och sen monterat med 3D-kuddar på färdig kortbas.

Idag är det söndag, första advent, och jag har ingenting annat på schemat mer än julkortspyssel – vad ska ni göra idag?

Pyssla lugnt!

 

 

Inläggsförfattare: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser på Pyssloteket i allt från scrapbooking, kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera