Scener

Jag tycker det är väldans skojsigt att bygga små scener med mina Lawn fawn-stämplar och dies, deras produkter är ju verkligen gjorda för det. Den senaste tiden har mina favoriter till såna kort varit Leafy tree backdrop och Stitched hillside backdrop, både portrait och lansdscape. Jag kombinerar dem ofta med borderdies som Stitched hillside borders och Little town border.

Till dagens kort har jag använt stämplar med tillhörande dies från seten Cheery Christmas, Here we go a-waddling, Merry messages och Snow cool. Alla bakgrunder är gjorda med distress inks och färgläggningen med copics.

Att bygga ett scenkort behöver inte vara fullt så avancerat som ovan (eller fullt så dyrt…) Ibland räcker gott med en liten scen som nedan. Alla stämplar är från Cheery Christmas, mönsterpappret från Perfectly plaid Christmas.

Och jag lovar: Snart, väldigt snart, kommer det annat än julkort från mig här i bloggen 🙂

 

Inläggsförfattare: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera