I skidspåret

Ja, då är glada julen strax slut då, svish så fort det går. Jag firar julen i fjällen och åker förhoppningsvis utför i backarna ett par dagar till. Idag visar jag en LO på guddottern igen, den här gången åker hon skidor. Vi får hoppas på mycket snö även i Värmland så att även jag kan plocka fram längdskidorna framöver.

Det är en ganska enkel layout, clean and simple kan man nog säga.

Efter att jag bestämde var jag skulle ha fotona så vitembossade jag ett gäng snöflingor på vit cardstock med förstklassigt pulver från Hero Arts.

För att de skulle poppa fram mer inkade jag  med grått över. Sedan gick jag bananas med snöflingor utstansade i POW glitterpapper i färgerna silver, grått och rosa.

Jag gick även bananas med paljetter som även fick en liten pärla på sig för att poppa upp lite mer.

Plockade upp det rosa i overallen med neonstänk från en akryl airbrushpaint ur gömmorna.

Ses igen om en liten vecka!

 

 

 

 

Inläggsförfattare: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan 17 år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera