Blooming bouquet

Altenews stämpelset Blooming bouquet var ett sådant där måste ha-set för mig. Jag tycker det är väldigt avkopplande att sitta och färglägga och då passar dessa ljuvliga stämplar perfekt.

Jag stämplade med Mementodyna på Neenah cardstock, det bästa pappret att färglägga med Copics på enligt mig. Jag klippte ut runt stämpelmotivet och fäste detta med 3d-kuddar på min kortpanel. På den hade jag embossat hello med gold tinsel embossingpulver från Ranger fö även om julen är över så får man aldrig för mycket guldglitter, bling is da thing.

Hoppas ni kan se hur det glittrar. Har även slängt på lite paljetter, de genomskinliga glänser sååå fint. De rosa duttarna är stämplade med Distress oxide i färgen Worn lipstick, en av mina distressfavoriter. Och med det vill jag önska alla ett fantastiskt strålande 2018. Ha det gott! /Hanna

Post Author: Hanna

Hanna
Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Kommentera