Snåla tips på film – del 2 – göra korten

Såklart gjorde jag kort av de bakgrunder som jag visade i filmen tidigare idag och nu kommer film nummer 2 där jag visar just detta:

De färdiga korten ser ut så här:

Jag satte dit den knasiga fågeln och paketet efter att jag stängt av kameran, men du ser hela processen fram till dess i filmerna.

Så – fram med toarullar, lock och plastpryttlar – allt möjligt kan användas för att göra bakgrunder/stämpla med!

Pyssla lugnt!

 

Post Author: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser på Pyssloteket i allt från scrapbooking, kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera