Snåla tips på film – del 2 – göra korten

Såklart gjorde jag kort av de bakgrunder som jag visade i filmen tidigare idag och nu kommer film nummer 2 där jag visar just detta:

De färdiga korten ser ut så här:

Jag satte dit den knasiga fågeln och paketet efter att jag stängt av kameran, men du ser hela processen fram till dess i filmerna.

Så – fram med toarullar, lock och plastpryttlar – allt möjligt kan användas för att göra bakgrunder/stämpla med!

Pyssla lugnt!

 

Tettiz

Pysselhäxa som vill ha ALLT i ALLA färger. Kan för närvarande inte vara utan svart Finelinerpenna, färger och penslar. Periodare som älskar art journaling, ATC och allt handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser på Pyssloteket i allt från scrapbooking, kortmakeri, art journaling till senaste kursen om ATC-skapande. 🙂

Post Author: Tettiz

Tettiz
Pysselhäxa som vill ha ALLT i ALLA färger. Kan för närvarande inte vara utan svart Finelinerpenna, färger och penslar. Periodare som älskar art journaling, ATC och allt handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser på Pyssloteket i allt från scrapbooking, kortmakeri, art journaling till senaste kursen om ATC-skapande. :)

Kommentera