Hjärtligt kort

Ett set med dies som jag verkligen använder ofta är Stitched heart stackables från Lawn Fawn och idag visar jag ett kort där jag använt alla tre hjärtana. Jag börjar med att skära till min Neenah cardstock i storleken 8,75″ x 5,5″. Sedan bigar jag vid 2 1/8″ och 6 3/8″. Då ser det ut så här. Den bredaste flärpen har jag till höger.

Jag limmar inte fast något än utan lägger mitt stora hjärta där jag vill ha det på bakgrunden i mitten. Den biten är 4,25″ x 5,5″, standardstorlek på amerikanska kort och den storlek jag oftast gör.

Efter det viker jag in högerfliken och lägger det mellanstora hjärtat där jag vill ha det. Jag låter inte mitten av hjärtat möta kanten riktigt.

Istället måttar jag in det så att halva mellanhjärtat syns när jag viker över den smalare vänsterflärpen. Det är lite pilligt men man kan ta en liten bit dubbelhäftande tejp för att hålla hjärtana på plats.

Jag gör små markeringar där hjärtana ska sitta. Sedan klär jag alla sidor med mönsterpapper. Jag valde papper från Primas 6″-block Rose quartz. Jag Skar till bitarna med min älskade skärmaskin från Fiskars. Om ni har läst några av mina tidigare blogginlägg så vet ni att jag gillar bling och speciellt Bo Bunnys double dot jewels, här i härligt råååsa.

Stämpelsetet jag har använt heter Stinkin cute och kommer från Lawn Fawn. Det är ett av deras små 2″x3″-set. För tillfället är det slut i butiken men troligen kommer det snart in igen. När man lyfter första flärpen får man det trevliga meddelandet You´re stinkin…

Men det förändras snabbt när man öppnar den andra flärpen och den vansinnigt söta skunken tittar fram. Budskapet blir då You´re stinkin cute.

Till ordet cute har jag använt stämpelsetet Perfectly penned från Concord & 9th. Om du inte har det så skynda in i butiken och köp. Det är så otroligt användbart. Om man vill hinna göra några Alla hjärtans dags-kort så är det klokt att sätta igång nu. Tiden rusar iväg så fort och innan vi vet ordet av är det påsk. Ha det gott! /Hanna

Post Author: nannapanna

nannapanna
Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Kommentera