Awesome

Hej allihop!

Äntligen fredag igen! Superkul att få göra er sällskap såhär till helgen då de flesta av oss har lite mer tid och ork för pyssel.

Idag visar jag upp ytterligare en Lo, även denna i det rektangulära formatet A4.

Jag ville prova något nytt när jag satte mig vid pysselbordet den här gången och det resulterade i en färgsprakande prickig bakgrund. Jag doppade helt enkelt penseln upp och ner i färgburken och prickade dit prickar i ett slumpartat mönster. Den glittriga blå och den skimrande rosa är båda akrylfärger från Prima.

För det mesta brukar det jag skapar i bakgrunden senare gömmas av lager med papper och dekorationer så bara lite av det sticker fram här och där. Men vad ska jag säga… Jag blev lite förälskad i alla prickar och lät de behålla huvudrollen tillsammans med fotografiet. Men mönsterpapper lär det ju finnas så jag sydde fast tre mindre remsor från Echo Parks Fashionista tillsammans med vellum.

Några få blommor från Prima och stämplade kvistar från Altenew fick bli de enda dekorationerna tillsammans med Chit-Chat stickers från Tim Holtz och små jewels från BoBunny. En Lo med lite av lite blev det, förutom prickar då. Trevlig helg på er så syns vi nästa fredag!

Post Author: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

2 reaktioner på ”Awesome

  Therese

  Therese

  (25 januari, 2018 kl. 09:57)

  Men så läckert med alla prickar! Blev sugen på att testa något liknande!

   Susanne

   Susanne

   (25 januari, 2018 kl. 20:21)

   Tack! Visst blev det effektfullt!

Kommentera