Grillade bananer

Har du smakat på grillade bananer? Ja det har du säkert och om inte, ja då kan jag rekommendera att du gör det 🙂

I dag bloggar jag en layout med flera detaljer utskurna med en Silhouette, en elektronisk skärmaskin.

DSCN5940

Återigen inte de bästa fotot, är inte så där jätte bra ljus när jag kommer ihåg att fota 😉

Till min layout har jag använt mig av craft och svart cardstock, papper från KaiserCraft från ett 6,5 x 6,5 paper pad, stencil från Tim Holtz och färgstänken är gjorda med Dylusion Ink sprayer i svart och vitt.

DSCN5941

Att ta ut rubriker till sina alster är helt underbart med en elektronisk skärmaskin. Du får precis den text du vill ha, du kan antingen ta ut dem i enskilda bokstäver eller göra som jag gjort här -> fäst ihop de.

DSCN5943

Det finns massor av olika motiv att köpa och även att få gratis ute på nätet. Alla svarta dekorationer här på min layout har jag skurit med min Silhouette.

sill5

Nu har jag blackout på vad det heter på svenska 🙂 Men att ”welda” – fästa ihop bokstäverna är verkligen enkelt. Skriv ditt ord, se till att bokstäverna är nära varandra och delvis över varandra, markera hela ordet, välj Object i menyn därefter Modify -> Weld

En font t ex i Silhouette Store kostar ca 30 kr, beroende på valutakurs. Alla motiv där är billiga och man kan med gott samvete köpa flera 😉

Har du möjlighet att komma så håller Pyssloteket kurser i hur man använder en Silhouette Cameo, perfekt för dig som nyss köpt eller planerar att köpa.

Ha det bäst

Post Author: Päivi

Päivi

Kommentera