I love textstämplar!

Jag älskar textstämplar och har många ark med såna stämplar i min ägo. Altenew gör många fina, några exempel är Sentiments & Quotes och Painted Inspiration, båda är två av mina favoriter.

 

Jag använder dessa stämplar lite olika – Painted inspiration hamnar för det mesta i min art journal, men passar såklart på kort också – medan Sentiments & Quotes oftast stämplas på kort. Idag tänkte jag visa ett par kort som jag använt Sentiments & Quotes på:

På det nedre kortet har jag dessutom använt stämpelsetet Faithful Feather som också kommer från tillverkaren Altenew. För att göra bakgrunden på kort 1 och som stämpelfärg på fjädern på kort 2 har jag använt Distress Oxides i färgerna Black Soot, Wilted Violet och Broken China. Text och svarta detaljer är stämplade med VersaFine Onyx Black. Congrats är embossat med Rangers embossing powder super fine black. Eftersom jag slarvade och glömde använda min Powder tool applicator så fick jag lite pulver utanför själva texten och därför blev det lite prickigt runt om. My bad. Nästa gång ska jag komma ihåg den… 😉

Som final touch har jag stänkt med lite svart akrylfärg utblandad med vatten på fjäderkortet och limmat fast några svarta paljetter på Congrats-kortet. Båda två fick såklart en ram som jag ritade dit med en av mina älskade Finelinerpennor. Slutligen monterade jag på svart cardstock och sedan på kortbaser från Anita’s.

Nu tänker jag skynda mig att göra undan lite städning och sen ska jag ägna resten av min söndag åt PYSSEL!

Pyssla lugnt! 🙂

 

Post Author: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser på Pyssloteket i allt från scrapbooking, kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera