Kort med chipboard

Jag är väldigt förtjust i chipboard och jag är väldigt förtjust i katter. Då kan ni nästan ana hur förtjust jag blev när det kom in chipboardkatter. Chipboard är en suverän dekoration till både scrapbooklayouter, mixed media canvasar och kort.

Staketet är också chipboard från Wycinanka. Just det här staketet verkar vara slut men det finns ett annat väldigt fint här. Jag har målat min chipboard med Distress paint i färgerna Picket fence och Hickory smoke. Papprena jag använt kommer från Lawn Fawns 6″-block Watercolor wishes. Det finns inte i lager just nu men 12″-pappren finns och färgerna jag använt är Wishing well och Four-leaf clover. Jag har använt en gräsdie som är privat, men Lawn Fawn har en snarlik: Grassy border. Texten kommer från Hero Arts användbara set Stamp & cut hello. Hello är utstansat i silverglittrigt cardstock. Sedan har jag dekorerat med blommor och lite bling.

Jag gillar den tredimensionella effekten som blir av chipboard men det är ändå tunt nog för att gå ner i ett vanligt kuvert.

Jag gjorde ett till kort med chipboard i en helt annan stil.

Jag har målat med Primas akrylfärg Sparks Butterfly spells, men alla Sparks är ljuvliga. Blommor och bling och en textsticker så är detta kort också färdigt att skickas iväg. Missa nu inte att spana in alla fina chipboards som finns i butiken. Ha det gott. /Hanna

Post Author: nannapanna

nannapanna
Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Kommentera