Dyrkan…

..när man inte träffar sina kusiner så ofta inleds det alltid med blyghet och viss reservation. Efter en stund tar dock dyrkan över, och önskan att vara lika cool!
Bjuder idag på en LO (!!) ja! Precis som mixed media infallet i mitt förra inlägg så gör jag ungefär en gång per år en layout. 😉 Även på den här layouten förekommer det en hel del olika medium.

Jag började med ett vitt cardstock som heter Marshmallow. Lite kraftigare än de andra och det tål lite mer vätska. Jag lekte sedan med lite stenciler, distresser och blending tool samt texture paste.

Blommorna är från någon kollektion från dacke fejden. De finns alltså inte kvar men det finns mååånga andra fina att hitta från Prima!

Vattenrören med kranarna är chipboard från Wycinanka som jag målat med lite grönaktiga toner och sedan gnidit Primas metallic wax (rich copper) på för att få en lite oxiderad effekt. De vita stenarna är Primas art stones med soft matte gel som jag blandade ihop innan jag klickade ut dem.

Jag skvätte lite distress spray stain över bakgrunden också innan jag monterade fotot. Antiqued Bronze och Brushed Pewter.

Hittade en bit juteväv som jag ”limmade” fast i bakgrunden med hjälp av vit gesso. Kanterna på fotografiet fick också lite vit gesso på sig. Ramen snett ovanför fotot kommer också från Wycinanka och har fått samma behandling som rören.

Det här var så rooooligt att jag tror jag måste göra en layout till…. då har jag en innestående ifall 2019 inte bjuder på någon layoutlust. 😉

Missa för allt i världen inte Mama Elephant stämplar och dies som är på väg in till butiken! Har vi tur kommer de denna veckan! Jag vaktar som en höööök!

Missa inte heller den knökfulla reakategorin! Anna vårstädar och det fylls på med nytt till fantastiska priser hela tiden!

 

Ha du koll på de förändrade öppettiderna (stängt!) under v. 10-11?  Aktuella öppettider hittar du alltid längst ner på www.pyssloteket.se

Post Author: Malin

Malin
Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, två sexåringar och massor av dammråttor. Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera