Liten

Hej allihop! Då är det äntligen fredag igen och vart tog januari vägen? Den månaden liksom bara flög iväg. Nåja, såhär i början av kalla februari bjuder jag på en Lo i typiska vinterfärger. Vitt, svart och ja, vad heter egentligen färgen? Mer grön än turkos, teal skulle jag säga men på svenska? Mintgrön?

Som sagts tidigare gör jag Lo’er i alla möjliga storlekar, denna har en fullstor 12×12 cardstock som bas. Strukturen är Orange peel vilket är min absoluta favorit. Jag valde de mintgröna (?) mönsterpapperna från Echo Park för de lyfter fram färgerna i fotot.

  

I bakgrunden har jag använt en av Tim Holtzs stenciler. Men inte att maska med utan som en stämpel. Jag har alltså färgat in stencilen med Distress Markers (det går lika bra med en dyna), sprayat på lite vatten och stämplat med den. Som ni ser på fotot har färgen samlats efter kanterna och skapar ett annat uttryck på mitt papper än vad jag får om jag använder den på traditionellt vis.

   

Chipboarden jag valt som dekoration fick ett lager svart gesso vilket ger en fin matt och riktigt svart yta. Jag har även dekorerat med sytråd och halvpärlor från BoBunny. Och titeln är skriven med läckra typsnittet Teensy Type från DoodleBug. Och med det önskar jag er en trevlig och kreativ helg!

Post Author: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera