Syskonkärlek

Hej allihop! Då var det fredag igen och jag har ytterligare en Lo att visa er. Som jag skrivit tidigare är jag väldigt förtjust i Pinterest och det är därifrån min inspiration till dagens Lo är hämtad.

           

Mönsterblocken talade till mig så med siktet inställt på en bakgrund provade jag mig på att helt enkelt kopiera mönstret. Jag valde att använda mina Dylusions och eftersom jag kände för att vara mer färgrik än originalet plockade jag ut jag färgerna Vibrant Turquoise, Bubblegum Pink, Rose Qurtz och Black Marble.

Trots min färgstarka och framträdande bakgrund vågade jag mig på att tillföra ännu mer färg och mönster i form av mönsterpapper från Echo Park och chipboard från Wycinanka som jag målat med svart gesso. D

      

Som dekoration har jag stämplat och klippt ut blommar från Altenew som jag färglagt med Distress Markers. De svarta blingstenarna är från BoBunny och titeln är skriven med stickersbokstäver från DoodleBug och Tim Holtz. Så den lugna och stillsamma tavlan i dämpade färger inspirerade till en färgglad och lekfull Lo. Vart hämtar du din inspiration denna helg?

 

 

 

Post Author: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera