Tema elefanter…

…det var inte riktigt meningen men idag kommer det tre kort med elefanter! 😀
Alla stämplar jag använder idag kommer från Mama Elephant. Du har väl inte missat att det märket numera finns i sortimentet? Mycket tog slut direeeekt när det kom hem, vilket sug! Misströsta dock inte om du inte hann med, påfyllning och nya set är på väg hem och borde landa när Anna är tillbaka från sin semester!

Först ut är söta elefanten från setet Ella and friends! En stor elefant med flera söta små kompisar och diverse attiraljer för att bygga olika scener. Älskar det!  Det randiga bakgrundspappret är från Lawn Fawns 6×6 block Really rainbow. Även dien är Lawn Fawn.  Outside in stitched scalloped rectangle om jag inte minns helt fel.

Även är kommer stämplarna från Ella and friends. Jag valde att använda kraftpapper som kortbas och lägga lite POW silverpapper som matta bakom mitt motiv. Stitched dien är från privat gömma och jag minns inte ens märket längre… :O Färglagt med copics på Neenah solar white. Älskar det pappret. Har ni inte provat det till era alkoholbaserade markers så gör det!

 

Sist ut elefanterna från Fly with me, ett av de set som tog slut direkt, men fler är på väg! Så himla söta! Texten är från setet Sunday Sentiments. Ramen är en die också den från Mama Elephant och heter tri window cover. Otroligt användbar die som jag har suktat efter länge men nu slog till på. Den kommer användas massor!
Bakgrunden är egentligen bara kladd från när jag gjort mina akrylic pour tavlor! Det rinner ju av massor med färg som man bara kasserar så jag passade på att doppa lite papper i färgresterna innan jag städade upp, några blev riktigt coola och kommer användas på kort såhär eller kanske som ATC-kort framöver!

Missa nu inte för att i världen att Anna har semester (och butiken är därmed stängd!!) v 10-11! Undertecknad kommer packa ordrar ett par ggr i veckan och tillsammans med att par dt-kollegor håller vi butiken öppen son vanligt lördag 10 mars 11-15! Nån ordning får det väl ändå vara eller hur?!

 

Post Author: Malin

Malin
Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, två sexåringar och massor av dammråttor. Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera