Grattis!

Hej allihop! Då är det fredag igen, ibland har vi tur är det inte så?  Veckans inlägg från mig blir ett födelsedagskort i gult och rosa.

Det här med trender är lite roligt men också konstigt. Jag har scrappat i många år och rosa var för mig länge en av färgerna jag hade svårt att skapa med, trots att jag har två döttrar som ofta står i fokus i mina fotografier. Men så för ett par år sedan så drogs jag plötsligt till alla rosa papper och just rosa och gul är numer en favoritkombination. Har ni varit med om något liknande själva, fastnat för något som var svårt att skapa med innan?

Den färgsprakande bakgrunden har jag skapat i stort sett på samma sätt som bakgrunden på den här Lo’en med Distress ink och embossat motiv. Fast här har jag använt en stämpel från Altenew och en embossingdyna. Färgerna på distressdynorna är Abandoned Coral och Fossilized Amber.

De fina rosa mönsterpapperna är från Echo Park och alfabetet är en av de tre som finns på stickersarken Teensy Type från Doodlebug. Paljetterna är från Neat&Tangled och sedan har jag numer svårt att slutföra någonting utan lite trasslig sytråd. Trevlig helg på er!

 

Post Author: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

1 reaktion på ”Grattis!

    Arkitektur – Pyssloteket

    (9 mars, 2018 kl. 08:01)

    […] jag er ett grattiskort i en av mina absoluta färgkombinationer just nu – gul och rosa. Kommer ni ihåg? Idag kommer nämligen en Lo i samma färgtema, bara för att övertala er att den verkligen är […]

Kommentera