Mera nytt från Lawn Fawn

… men inga påskkort den här gången. Istället blir det ett grattiskort med utomjordingar från ”Beam me up”. Några av detaljerna, t ex ögonen, har embossats med pulver som lyser i mörkret (tillfälligt slut) och då kan det vara bra att ha setet ”Lights out” så att mottagaren får veta att det faktiskt lyser i mörkret. Själv kortbasen har jag embossat med Lawn fawns ”Snowy backdrop” die.*

Kort nummer två är ett ”grattis till nya lyan”-kort med ”Happy village”.

Båda korten har bakgrunder som är gjorda med Alcohol inks och det är ju tyvärr en produkt som Anna inte har i sitt sortiment. Antingen kan ni låtsas att ni inte ser det eller så kan ni testa den här tekniken, med distress oxides och micro glaze, som ger ett likartat utseende. Att leka med en ny teknik kanske är ett roligare alternativ än kvällens ”Andra chansen”?!  😉

Ha en fortsatt trevlig helg och tack för titten!

*(För att en die bara ska embossa och inte skära igenom behöver man en embossing pad, en hyfsat billig investering som verkligen utökar användningsområdet för dies. HÄR visar DT-Therese exakt hur man går till väga. )

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera