Face it – art journaling

Den senaste tiden har jag testat, övat, tittat på mycket youtube-klipp och det har blivit ett och annat ansikte i mina art journals. Jag brukar säga till min dotter att alla är vi konstnärer – vi har bara olika stilar – och även om jag inte är så nöjd med det jag gör alla gånger, så försöker jag intala mig själv att det är så. En måste ju ÖVA för att bli bättre också, så det gör jag. Jag övar och målar och skissar och kladdar och blandar färg – och jisses så kul det är!

I dagens inlägg visar jag upp en av mina art journal-sidor med ett ansikte på och hoppas att det kan inspirera fler att testa nya sätt att uttrycka sig med färg och papper.

 

 

Jag har använt akrylfärger, stenciler, Poscapennor, stämplar och Archival ink-dyna (fäster bra ovanpå all färg).

Så, det är bara att kladda på – fram med färg, penslar, stämplar och annat och släpp loss din inre Picasso eller Michelangelo. Ha skoj och öva, öva, öva! 😀

Pyssla lugnt!

 

Inläggsförfattare: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser på Pyssloteket i allt från scrapbooking, kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera