Jag skyller på Lawn Fawn…

Om det inte vore för prisvärda och roliga små stämpelset från Lawn Fawn hade jag aldrig dammat av ungarnas Promarkers och börjat färglägga med dem… Jag var ju ingen färgläggare eller hur… 🙂

För tio år sedan var mina grabbar i mangasvängen och jag som tror på att tillhandahålla bra kvalitet för ritande och skapande hade köpt en hel del till dem faktiskt…

Tidigare hade jag trevande börjat färglägga med vattenfärger som ni ju vet.  Men med de här små figurerna blev det nödvändigt att damma av killarnas pennor och jisses vad kul det var då!!!

Jag ville behålla pippisarna vita med skuggor och ack så enkelt det var med alcoholmarkers, mycket mer lättstyrt än med en pensel och vattenbaserade färger. Just det här setet är slut för säsongen med det finns andra som till exempel det här. Och förresten så dyker det upp nya läckerheter från Lawn Fawn hela tiden så gillar du pippisarna och andra söta figurer så håll utkik!

Så här så det ut på mitt scrapbord när jag var som mest nyförälskad i julas.

Låt mig säga så här…jag är i nybörjarnybörjarnybörjarfasen när det gäller att färglägga med alkoholbaserade pennor.. I teamet finns flera experter så lär av dem. Jag vill med detta bidrag endast förmedla min skaparglädje, inget perfekt 🙂 Jag kanske skulle be om en kurs, ja vilken bra idé!

Ses igen om en liten vecka!

 

Inläggsförfattare: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan 17 år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera