Två kort av en bakgrund

Ni kanske redan har uppmärksammat att jag gärna gör egna bakgrunder genom att upprepat stämpla samma eller olika stämplar. Ibland använder jag textstämplar som här och här.  Ibland stämplar jag med figurstämplar som jag färglägger.

Idag visar jag två kort som jag gjorde av en bakgrund då jag stämplade sjödjur från Lawn Fawn. Bläckfisksetet heter Octopi my heart och maneten och sjöstjärnansetet heter So Jelly.

Jag har stämplat med en vattenlöslig stämpeldyna typ memento eller distressinks eftersom jag färglade med alkoholmarkers. Bästa pappret till detta ändamål är Neenah card stock.

Först ut ett shakerkort:

Sedan använde jag den lilla rutan som blev över efter att jag stansade ut för fönstret till shakerkortet och gjorde ett kort av det med. Stämpelset och dien Friend från Mama Elephant har jag stansat ut många gånger och limmat ihop för att få lite dimension och färgat in med stämpeldyna. Pricken över iet försvann så då fick jag lösa det med lite bling!

Inläggsförfattare: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan 17 år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera