Färgglada kort med Lawn Fawn

Jag älskar att färglägga stämplar från Lawn Fawn. De är så små och gulliga, och man kan göra så glada kort med dem! Jag vet att det kommit en MÄNGD nya fina grejer från Lawn Fawn, men deras stämplar blir aldrig gamla, och här är några kort med några ”äldre” varianter!

De här små fåglarna är som gjorda för att färglägga med alla regnbågens färger! Och hur perfekt passar inte det ihop med bakgrundspappret, Lawn Fawns ”Perfectly Plaid”? Gillar man 6×6-block är det ju perfekt att använda sina favoriter och försöka matcha stämpelmotivet med bakgrunden. Det kan kanske bli en liten utmaning och inspiration att tänka utanför lådan lite?

Man kan ju även kombinera och bygga ihop från olika set, så som jag gjort på kortet nedan:

Med lite flytande lim och några distanskuddar blir det lätt lite dimension på kortet!

 

Ingen missade väl Littte Fireflies? Så otroligt fina! Perfekt att använda ihop med embossingpulvret Glow-In-The-Dark, som faktiskt lyser i mörkret!

De här små söta stämplarna är ju faktiskt som gjorda för att använda distanskuddar till!

Bakgrunden till de här två sista korten har jag gjort med Distress Oxides.

Nya stämplar och annat gott kommer ju in hela tiden i butiken, min shoppinglista förnyas hela tiden! Om du vill hålla koll på vad som är senaste nytt är det bäst att hålla koll på nyhetssidan i webbshoppen, och att hänga i Pysslotekets grupp på Facebook, där Anna ofta smyger in med info om saker som är beställt och på väg. Har man tur då kan man även vara med och förboka sina favoriter, så att man inte missar dem om de skulle hinna sälja slut typ första dagen. En läxa jag fått lära mig den håra vägen, haha!

Hoppas ni haft en skön helg och en fin söndag i solen! Nu är det dags för ny vecka!

Sköt om er!

/Jennie, a.k.a. jenandtricks

Post Author: Jennie

Jennie
Multipysslare sedan jag var liten tösabit, och har jag bara papper, penna, sax och lim i väskan så är jag lycklig!

Kommentera