Somrig ART-journal sida

Hej på er =) Nu var det några veckor sedan sist. Har inte blivit mycket pyssel på sistone. Maj och juni tycks alltid försvinna i en massa andra måsten. Men pyssla vill man iallafall hinna med och då tycker jag ART- journal är lättsamt och ett bra sätt att våga prova lite nya tekniker. Här nedan ser ni sidan jag gjort med akvarellfärger, penna, stencil och stämplar.

Jag började med att grunda bakgrundspappret med Primas heavy white gesso. Efter det tog en stencil från Altenew och drog  med svart penna runt efter kanterna i stencilen. Några av er kanske kommer ihåg ritmallar från när man var liten. Då man kunde följa konturen i en ”stencil” och få till både hästar, lejon och vackra blommor. Jag hade sådana iaf =). Jag tänkte då att jag helt enkelt testar det. Denna svarta pennan bör då vara vattenfast i detta fall när jag sedan målat med vattenfärger.

När målandet var klart tog jag några stämplar fråm 49 and Market och stämplade med Distress Oxides. Avlutade sedan med ytterligare en stencil och Distress Grit Paste. Nedan en detaljbild på stämplandet.

På återseende!

Post Author: Maja

Maja
Blommig layoutmakare som ibland även gör lite annat pyssel med papper.

Kommentera