Ny kärlek på pysselbordet

Mama Elephant – en ny kärlek i min stämpelsamling. Jag har inte så många stämpelset från denna tillverkare, men för varje set jag köper så blir kärleken bara större – de är ju så användbara och söööta! Jag använde setet Sticky Notes när jag gjorde ett grattiskort till en av mina bästa väninnor för någon vecka sen och så här blev det:

Färdiga kortbaser från Anita’s, svart cardstock och akvarellpapper utgjorde basen på mitt kort och sen stämplade jag med vattenfast dyna (VersaFine Black Onyx och Satin Red) och färglade med distress re-inkers och vatten. Innan jag var helt nöjd med kortet ritade jag lite med vit och svart penna (Posca – black och Uni-ball Signo broad – white) på kortet.

Jag vet att sommaren redan är här och att det innebär mindre tid med pyssel – men NÄR ni väl pysslar; NJUT! 🙂

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera