Likaolika!

Vi har alla i teamet fått ett exakt likadant kit av Anna nu inför sommaren. Tanken är att visa så otroligt olika man kan skapa utifrån samma material! Pappren kommer från Kaisercraft och kollektionen Beach Shack! Mycket somrigare blir det inte!
Idag visar jag massa bilder på tags jag gjorde till presentpåsarna vi gav till förskolepersonalen nu när barnen går vidare till skolan!

Jag valde att köpa till lite guldigt glitterpapper, blommor och ”Collectables” till beach shack, som är ett gäng pappersdekos!

Delfinen är ett exempel från Collectables. Jag målade på den med wink of stella och la sedan på ett lager glossy accents!

Namnen stansade jag ut i POW glitterpapper med dies från Lawn Fawn som heter Cole´s ABC.

Thank you är en die från My favorite things och heter Thank you circle frame.

Alla blommor är från Prima marketing och kollektionen Santorini.

Jag ruggade upp kanterna på pappren med en paper distresser och färgade in dem lite med ink blending tool och distress ink i färgen vintage photo.

 

 

 

Lite sequiner fick pryda tagsen här och där. Det finns en hel uppsjö med olika färger och blandningar. Märket heter Neat & Tangled. Just dessa sequiner kommer från paketet som heter Like Magic.

De ursöta presentpåsarna hittar du här. Jag häftade bara ihop påsarna som rymde lite härlig sommarläsning och fäste sedan även själva tagen med häftapparat. Tiny stapler från Timpan ger små söta häftklamrar som är en dekoration i sig själva!

Hoppas jag inspirerade er lite! Jag är sjukt nyfiken på att se vad mina dt-kollegor hittar på! 😀

/Malin

Post Author: Malin

Malin
Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, två sjuåringar och massor av dammråttor. Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera