#Likaolika, Layout nr2 Vegas

Hej allihop! Så vi i teamet har fått en extra sommarutmaning av kära Anna, nämligen likadana pappers-kit att skapa utav. Målet är såklart att visa hur olika vi skapar utav lika saker!Papperna vi fick är Kaisercrafts serie Beach Schack och American Crafts POW – Glitter Paper. Förutom papperna var utmaningen väldigt fri: skapa vad som helst och lägg till vad du vill.

Jag har valt att inte använda hela serien på ett alster utan delat upp dem på flera projekt. Bland annat gjorde jag denna Lo:

Jag som scrappar en hel del gillar Kaisercraft för de alltid har papper i sina serier som är perfekta bakgrundspapper. Detta papper Thatched är ett exempel på ett sådant. Jag vet att papperet är ett foto på en stråmatta som för tankarna till någon härlig sandstrand långt, långt borta men när jag hittade detta foto på Vegas som kattunge sittandes i en korg i min fotohög så blev det någonting annat. Faktum är att jag även använt pappersremsan med produktnamnet på denna Lo, det är repet och det lilla ordspråket ”Happiness starts here” som ni ser under titeln ”Vegas”.

 

Eftersom vi ändå fick ett pappers-kit som utmaning så ville jag inte tillföra andra mönsterpapper på mitt alster. Men övriga papper jag hade kvar att skapa med hade väldigt tydlig koppling till strand-/havstemat så jag fick hitta på något annat. Tim Holtz har skapat flera kits med ”Layers”, dvs ephemera eller die-cuts. Jag valde att ta han på orden och lägga flera lager av dessa från kitet ”Collector” under mitt fotografi tillsammans med några manilla-tags. För att få fotot och lagren att ”poppa” så hade jag ut svart akrylfärg med hjälp av en palettkniv under allting som en ram.

Dekorerat har jag gjort med sytråd, chipboard från Wycinanka, bling från Kaisercraft, ord-stickers från Tim Holtz och en die-cut (fågeln) från Timpans ”Layers” Botanical. ”Vegas” är skriven med chipboard-thickers från American Crafts. Är ni nyfikna och vill ha en samlad bild av vad vi i designteamet skapar med våra papper. Allt eftersom kommer alla våra alster dyka upp på Instagram under #likaolika. Välkomna!

Post Author: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera