LikaOlika – On the beach

Som ni sett så har vi nu flera av oss visat olika alster med likadana papper som Anna utmanat oss att använda. Idag visar jag mitt alster som blev en layout. Dessa papper, KaiserCrafts – Beach Shack, föll mig verkligen i smaken. Härliga att scrappa t ex sommarens alla härliga minnen.

Jag gillar detta sandiga intryck detta bakgrundspapper ger. För att få ett ännu sandigare intryck så har jag börjat med att använda mig av Primas Mini Art Stones tillsammans med Primas 3d matte gel som verkligen är superbra som lim när man vill limma fast pärlor och t ex dessa Art Stones. Bara att bre på av 3d Matte Gel dit man vill  ha sina dekorationer och sedan bara strö på med pärlor eller Art Stones. Efter att det torkat kan man ta bort eventuella lösa Art Stones och pensla på med ett tunt lager med 3d Matte Gel om man vill vara säker på att ”stenarna” sitter på plats. Så har jag gjort på denna layout.

 

 

Även blommorna är från Prima. I butiken finns verkligen massor av underbara blommor från Prima i många olika färger. Blommorna har också fått lite sand på sig. Även här har jag bara penslat på lite 3d Matte Gel där jag vill ha sanden och strött på med Mini Art Stones.

 

 

Dessa små underbara blommor är även dessa från Prima. Har sagt det flera gånger tidigare och säger det igen, de är så otroligt användbara överallt. Oberoende om du gör kort, PL, layouter ja allt. Själv gillar jag att ”strö” runt de på mina layouter.

Vill man så kan man använda sig lika väl av 3d Matte Gel för att limma fast blommorna men själv har jag använt mig av Aleens Original – Tacky glue. Ett riktigt bra lim till förmånligt pris som finns i flera olika storlekar och du hittar de här i butiken.

Rubriken är utskuren i vit Bazzills cardstock med en Silhouette. Om du använder dig av elektronisk skärmaskin så är Bazzills cardstock det absolut bästa att använda tycker jag. Maskinen skär bra i den och skärkniven håller länge.

Och en sista närbild på mitt alster med likadana papper som mina DT kompisar fått 🙂

Ha det bäst!

Post Author: Päivi

Päivi

Kommentera