Student 2018

I år firade vi ingen egen student men väl en som slutade 9:an och det har då blivit väldigt stort jämfört med när en annan gick ur nian på det goda 80-talet hahaha 🙂  Nu ska det vara kostym och sonen och ett gäng åkte tom limousine till avslutningen i kyrkan jaja, tiderna förändras!

Vi hade dock en student i vänkretsen att fira och mitt uppdrag blev att fixa kortet. Jag har ju pysselmojon grande sen en tid tillbaka så det var en rejäl utmaning detta… inget jag bara svängde ihop på en halvtimme kan jag säga. Men ibland är det bra att tvingas sätta sig ner och låta det få komma.. Det tog som sagt ett par dagar ineffektiv tid att få till det här kortet men kul var det och jag känner mig nöjd med resultatet.

Min vana trogen gjorde jag bakgrunden genom att stämpla min enda  🙂 studentstämpel i gult och blått. För att rama in det hela och plocka upp färgerna från bakgrunden så  monterade jag det på cs både blå och gul infärgad med samma dyna. GRATTIS och STUDENT är dies från ROX stansade i många lager ”fling”kartong och sedan i cardstock infärgad i samma stämpeldyna som i bakgrunden. 2018 är utstansad i ett alfa från mina gömmor men Altenew har en liknande som funkar utmärkt den med, Bold Numeral Die.

Insidan är inte helt oviktig den, så jag använde mig av ett överblivet GRATTIS från ROXstamps hittade ett ”och-tecken” och en lycka till- stämpel i gömmorna. Namnet Månz är utstansat i alfat Inline Alpha Die från Altenew. Våra namn skrev jag ut på datorn och skar till och monterade på blå cs.

Idag är det fösta dagen på min semester, HURRA! Jag fortsätter med varannan-veckas-inlägg framöver och hoppas mojon kommer åter!

Pyssla lugnt!

Post Author: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan 17 år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera