Havsinspirerad LikaOlika-layout med härliga papper från Kaisercraft

Vi fick ett sådant himla härligt kit med papper från bästaste Anna, vilka underbara papper från Kaisercraft! Alla de mönstrade papperna kommer från kollektionen Beach Shack, och går i härligt mjuka blåa toner med lite känsla av sand och strand och solblekta detaljer. Ni kanske har sett designteamets tolkningar? Här kommer min tolkning av vår LikaOlika-utmaning!

Förutom de mönstrade papperna fick vi även med ett fantastiskt glitterpapper i silver från American Crafts: POW Glitter Paper. Ett väldigt finkorning glitterpapper som INTE strösslar av sig alls. Super! Jag kände genast att det gick väl ihop med de mönstrade papperna, och att jag ville göra en havsinspirerad layout. Det där silverglittret är ju so toppen på vågorna en vacker sommardag! Detta glittriga papper fick bli bakgrunden till mitt foto.

Jag valde att montera ett slätt vitt ark (Bazzill – Smoothies – Coconut Swirl) på ett av papperna som bakgrund. Sedan klippte jag ut de hexagonformade bitarna från ett av de andra papperna och limmade fast det på vit cardstock för att få lite tjockare bitar. Jag ramade in alla kanter genom att rita med en tunn svart penna, och fäste dem sedan omlott på mitt alster. Några skvättar med lite Distress Spray Stains i vitt och, så klart, i färgen Salty Ocean, knöt ihop det hela med känslan av havet.

Och så till slut lite dekorationer! Paljetter funkar till allt!

Nu har jag papper kvar till minst en layout till. Jag kommer nog inte kunna låta bli att göra en till, jag älskar havet och har gott om foton som behöver scrappas!

Hoppas ni har det gott i sommarvärmen. Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Jennie

Jennie
Multipysslare sedan jag var liten tösabit, och har jag bara papper, penna, sax och lim i väskan så är jag lycklig! Älskar scrapbooking, kortmakeri, art journaling, att måla i akvarell och akrylfärg, och som så många andra i designteamet är jag även en crazy cat lady, I can't help it! Kan ofta nörda ner mig i en viss teknik eller specifika märken i perioder, men gillar att variera mig och testa nya saker. Det bästa som finns är bra pennor, fina papper och anteckningsböcker, och finner mycket inspiration i mina vänners kreativitet. Till vardags jobbar jag som handläggare på en myndighet, men under min fritid är skapandet det som gör att mitt hjärta klappar!

Kommentera