Altenew Hope

Halloj! Idag tänkte jag visa ett kort jag gjort efter skissen i veckans måndagsutmaning som du hittar i Pysslotekets grupp på facebook. Det är Gunilla som inspirerat och jag passade på att använda ett av mina nyare set från Altenew, det heter Hope och är sååå fint! Jag köpte till dies också och i setet fanns även ordet “hope” som jag skar ut i svart cardstock.

Färgerna jag använt här är Altenews set red cosmos, green fields och pocketful of sunshine. Bakgrunden är embossad med guld, stämpeln heter Lined up dots och kommer från MFT. Det vita stycket är utskuret med en die från Lawn Fawn som heter outside in stitched scalloped rectangle.

Till sist satte jag fast några gumdrops från your next stamp. Älskar dessa!

Post Author: Therese

Therese
En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn och Hero Arts.

Kommentera