Fruntimmersveckan – erbjudande

Idag avslutas 2018 års upplaga av fruntimmersveckan som vanligt med Kristina. Fruntimmersveckan började ta form i Sverige under medeltiden, då man 20–24 juli firade fyra kvinnliga helgon: Sankta Margareta av Antiochia, sankta Praxedis (!?!), sankta Maria Magdalena och sankta Christina av Bolsena. Tänk så passande att Pysslotekets eget helgon Anna faktiskt heter Kristina i andranamn!

Vi passar naturligtvis på att fira hennes namnsdag med ett erbjudande. Oj så glad hon ska bli! Dagen till ära så blir det rabatt på saker som börjar på K, tänkte vi. Det var lättare sagt än gjort – det finns inte så många saker på K i pysselvärlden. Till sist kom vi överens om 15% rabatt på papper från KaiserCraft och på Distress Crayons. Crayons heter ju faktiskt Kritor på svenska!

Utöver det så blir det 30 % rabatt på 12″-stencilerna Butterfly trail och Sheet music bara för att de finns. Det ska nämligen inte finnas 12″-stenciler i sortimentet. Chefen har klickat hem fel men vi har inte plats för stora stenciler längre och Babsan får ett anfall om hon måste hänga om alla stenciler. Igen.

Från och med nu till och med söndag den 29 juli kl 23:59 får du alltså:

15 % rabatt på alla mönsterpapper från KaiserCraft, både lösa ark i 12″ och 6″-block

15 % rabatt på alla Distress Crayons

30 % rabatt på 12″-stenciler från TCW (Butterly trail och Sheet music)

För att aktivera rabatten ska du ange koden ”Kristina” när du kommer till kassan. Rabatten gäller som vanligt endast nya ordrar, endast varor i lager och bara i webbshoppen. Givetvis kan du handla i webbshoppen men välja att hämta i butik. Observera att Pyssloteket är semesterstängt till och med 13 augusti. Ordrar kommer under stängningen att plockas sporadiskt, max två gånger i veckan, och det kommer där för bli längre leveranstid än normalt. Väljer du att hämta ditt paket i butiken kan du göra det från och med 14 augusti.

En fortsatt trevlig sommar önskar Pysslotekets designteam!

 

Post Author: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera