Pandaparad

Idag bjuds det på pandaparad här i bloggen. Mycket bilder och inte så mycket text. Om ni orkar läsa ända till slutet kanske där finns ett erbjudande!

Jag har utgått från två set från Mama Elephant: Happy Mail och Incoming Mail. Det blev en hel drös med kort, eftersom jag behövde fylla på mitt förråd av ”bra att ha”-kort. Ett extra plus när man gör sådan kort är att pandorna inte behöver målas, utan det enda som behöver färg är detaljerna och skuggor till breven. De flesta korten har fått sina detaljer dekorerade med Glossy Accents, vilket tyvärr inte syns på bilderna, men ni får lite på mig. 😉 Jag fick inte med mig mina bling- och dekorationslådor ut till landet, så vissa av korten ser lite sparsmakade ut, men jag hoppas att ni hittar inspiration till att göra egna pandakort ändå!

Till det första kortet har jag först färgat in en bakgrund med distresser i regnbågsfärger. Därefter har jag skurit ut en bakgrunddies ”Party Confetti” från Hero Arts och limmat ovanpå. Ballongerna heter Birthday Balloons och är från My Favorite Things och är utstansade i resterna av den infärgade bakgrunden. De har sedan fått lite skimmer med Wink of Stella och följt av lite Glossy Accents för att stå ut.

Fönstrena på nästa kort är utskurna med My Favorite Things Stitched Triple Peek-a-Boo Windows och sedan monterat på foam för att få lite ”höjd”. Happy Belated Birthday kommer från Hero Arts set Irreverent Birthday Messages som har många fyndiga grattistexter.

Bakgrunden till pandan som postar ett brev är stämplad med My Favorite Things bakgrundsstämpel Bold Diagonal Stripes som jag har färgat in vartannat streck med röd dye ink och vartannat med blått. Hello Friend kommer från Concord & 9ths Everyday Greetings och är embossat tre gånger för att få lite höjd.

Till nästa kort har jag kompletterat med ett pappersflygplan från Lawn Fawns Flying By. Textstämpeln kommer från Concord & 9ths Perfectly Penned.

Till bakgrunden på detta kort har jag stämplat den söta, lilla pandan som håller ett kuvert upprepade gånger i svagt beigt/grått på ett 80 lp papper från Neenah. Kram är utstansat flera gånger i svart cardstock för lite höjd.

Här följer en rad med kort där jag har hämtat inspiration från Jennifer McGuires video där hon tipsar om olika sätt att använda coordinating dies. Jag passade på att göra två, tre stycken av varje när jag ändå höll på. Perfekt sätt att fylla på förrådet!

Den vanligaste användningen av coordinating dies. Figurerna är utstansade och monterade på 3D-kuddar.
Motivet är här upphöjt bakifrån, så att det sticker upp ur pappret, men är fortfarande intakt.
Svårfotat, men här har jag monterat fem-sex utstansade pandor på varandra för att få ännu mer höjd. Den här söta pandan är för övrigt fin att stämpla på utsidan av kuvertet.
Motivet är här stämplat direkt på pappret och har sedan fått Glossy accents på sig.
Här har jag först stansat ut motivet och sedan monterat en action wobbler bakom. När mottagaren tar ut kortet ur kuvertet, hoppar motivet upp och skakar.
Motivet maskar jag här först med masking paper och sedan stämplar jag ”Just a Note” i bakgrunden.
Ännu ett exempel där jag har stämplat motivet direkt på pappret.

För att fira att jag har fått den stora äran att bli fast DT-medlem (och att ni har orkat läsa så här långt, så klart!) får ni här ett erbjudande! Om ni anger rabattkoden pandor i webbshoppen, får ni 25% rabatt på Mama Elephants Happy Mail. Gäller på stämplar och/eller dies och är giltigt till och med imorgon onsdag 1/8 kl 23.59.

 

 

 

 

Post Author: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: hmmmm… allt??! :D

Kommentera