Happy village

När jag var liten drömde jag om att jag och mina kompisar skulle bo med våra familjer på en jättestor äng. På så vis skulle vi ha nära till varandra och alltid ha någon att leka med. Kanske skulle det ha sett ut ungefär så här:

Jag är väldigt förtjust i stämpelsetet Happy village från Lawn Fawn. Det är något rofyllt över att fäglägga husen och bygga upp små scener. Som ni ser är uppslaget fult i mitten. Det beror på att jag förseglade allt med Soft matte gel från Prima, som jag alltid gör, men var lite för snabb med att stänga min art journal innan det hade torkat ordentligt. I ärlighetens namn kan jag dock tala om att det inte gör mig någonting. Jag gillar när det blir lite buckligt och revor och sådant. Det här uppslaget har jag gjort i Dylusions creative journal small. Jag har alla storlekarna, men den lilla är min favorit. Mönsterpappren kommer precis som stämplarna från Lawn Fawn. Serien Watercolor wishes är perfekt att använda som himmel, hav och gräs. Jag har använt label letters från Tim Holtz till min text, många bokstäver för liten peng.

Nu ska jag göra ett uppslag med stadsmiljö och använda de söta små butikerna i Lawn Fawns set Village shops. ’

Ha det gott! /Hanna

Post Author: nannapanna

nannapanna
Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Kommentera