En vän för livet

Hej på er =) Idag har jag en layout att visa er gjort med Pink Paislees papper Auburn Lane. Har även använt  tillhörande MIxed Floral die cuts. Fotot jag använt är på min bästa vän, min häst!

Föll direkt för dessa papper, tycker de är underbart vackra, men inte i en stil som jag vanligtvis scrappar. Dessa papper har underbara färger som passar så bra till att scrappa höstfoton.

Det var lite av en utmaning att få till en layout i min stil med dem. Använde sällan papper med så tydliga fasta små mönster då jag oftast geggar på med mixed media och föredrar lite flummigare luddigare mönster. Tycker ändå att denna blev som jag hade tänkt mig. Har valt att stämpla sömmar för att rama in cirklarna och själva layouten. Cirklarna stämplade jag först på det mönstrade pappret och klippte ut dem med sax. Liknande stämplar som de jag använt finns i shoppen av tillverkaren 49 and Market.

Naturligtvis har jag som dekorationer använt massor med Prima blommor. Några av dessa på layouten är gamla som gatan. Men blommor finns i alla färger och former att inhandla i shoppen. 

Jag har också dekorerat med ett par chipboard bitar från Wycinanka samt sytråd! Till min titel har jag använt thickers och de finns flera olika varianter av dem i shoppen. Just dessa thickers heter happy life.

I vanlig ordning får ni ett par detaljbilder också 😉

Det var allt för denna gång. På återseende!

Inläggsförfattare: Maja

Maja
Blommig layoutmakare som ibland även gör lite annat pyssel med papper.

Kommentera