Sista #likaolika!

Jag hade ju ännu ett alster med det kitet vi fick av Anna tidigare i somras! Jag valde att altra en chokladask och göra ett sommartema på den. Asken är redan tingad av min dotter och full med snäckor efter en vecka hos farmor och farfar!

Pappren är från Kaisers Beach Shack. Härliga papper med sommartema, grymma att skapa med ihop med sommarens semesterminnen!

Jag la ett mönsterpapper som bas och gick sedan över med en stencil från Timpan, Thatched och lite modeling paste för att få lite mer textur. Fåglarna, snäckorna och textstämpeln I shore do miss you kommer från ett Hero Arts set som heter Seas the day seagulls. Det är inget set som finns hemma i standardsortimentet men Anna kan få hem det om man så önskar. Maila henne i så fall!

Supersöta och användbara stämplar!

Lite ephemera också det från Beach Shack. Blommorna är Prima och kollektionen Santorini. Sidan av asken klädde jag med POW glittercardstock från american crafts.

Lite glossy accents på några dekos gav en känsla av vattenbubblor eller kanske droppar.

Jag gjorde mycket askar och altrade saker förut, det är kul men man kommer ju till en punkt där man inte vet vad man ska göra med dom. Numera finns det barn som löser det. 😉

Vill man prova altra något men inte har någon tom ask hemma så finns det lite saker i altra kategorin!

Hoppas ni haft en fantastisk sommar såhär långt, ännu finns det lite sommar kvar!

 

Post Author: Malin

Malin
Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, två sjuåringar och massor av dammråttor. Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera