Lika – olika #1

Som ni kanske sett så har designteamet märkt sina inlägg ett tag nu med just det titeln säger. Anna skickade likadana kit till oss allihop och så fick vi skapa fritt.

Jag är lite trögstartad överhuvudtaget just nu när det gäller att skapa så när alla andra typ gjort upp allt sitt material kommer jag igång på efterkälken 🙂 Idag ska ni få se några kort som jag gjort med kitet. Jag hade ju köpt på mig en massa från Lawn Fawn som jag inte använt och som passade utmärkt till mönsterpapperna i kitet.

De första två är ”interaktivt light” gjort med Lawn Fawn dies Lift The Flap CirclesPorthole Frames och Stitched Wave Borders.  Det interaktiva består i att man stansar ut en cirkel som går att lyfta på så kan det ”hända” något under. Äsch, jag visar istället!

På den lilla flärpen längst ner har jag stämplat ”open” med Lawnfawn setet Push Here. Även det andra jag stämplat med på de här korten är stämpelset därifrån, You Are Sublime och So jelly.

Om du har namn iklickat i sortering uppe i högra hörnet på varje kategori i webshoppen så kommer allt i bokstavsordnings och det är plättlätt att hitta både dieset och stämpelset.

Och så här ser det ut när man lyfter på flärpen. Jag har stämplat med  Invisible Alpha och Invisible Numbers från Altenew

När jag ändå var i farten blev det ett liknande kort till på samma tema.

Bakgrunden, stranden och sjöstjärnan är infärgade med Distress Oxides som jag stänkt lite vatten på.

Det kommer garanterat fler inlägg med #likaolika från mig för jag har massor kvar av kitet!

Ses igen om ett par veckor. då är det september och vi har dragit igång med våra teman igen för hösten. Stay tuned!

Post Author: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan 17 år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera