Live in the moment – 49 and Market

Hej på er, dags för mig att åter få inspirera er. Vardagslunken med jobb och massa måsten är i gång här hemma hos oss och kanske hos er också. Idag väljer jag att blicka tillbaka till den fantastiska sommar vi hade och hur skönt det var att bara vara med familjen, där och då, ute vid havet.

Till dagens layout har jag använt mig av 49 and Markets pappers serie Sweet Refelections och fotot är på mig och min yngsta son.

Förutom mönster papper från 49 and Market, som jag klippt ut dekorationer från och använt dekorationer ur det medföljande die cut pappret, har jag även använt 49 and Markets stämpeln Pascale´s Formula. I shopen finns flera olika fina bakgrundsstämplar från denna tillverkare som passar utmärkt till layouter.

Naturligtvis lyckades jag även smyga dit några Prima blommor… Till bakgrunden har jag använt mig av en ny stencil från Kaisercraft ihop med Primas Modeling Paste samt akvarellfärg. Sista touchen, som så ofta, blev lite paljetter. Älskar verkligen paljetter 🙂

En annan sak jag älskar är detaljbilder… så ni får ett gäng sådana också 😉

Här ser ni layouten ur en annan vinkel där lagren med de utklippta dekorationerna syns. Använder mycket 3D kuddar för att ge layouten lite liv och undvika att den ser platt ut.

Liten detaljbild på bakgrundsjobbet med stencil, pasta, stämpling och vattenfärg. Jag använder en vattenfast stämpeldyna för att inte det jag stämplat ska flyta ut då jag stänker och målar med akvarellfärgen. För den uppmärksamme så ser ni att jag stämplat med stämpeln upp och ner… men det funkar det också. Inte så noga här inte!

Hoppas ni blev lite glada och inspirerade av denna färgglada layout. Skönt med lite färg tycker jag då mörkret lurar runt hörnet. Önskar er alla en fin tisdag! På återseende =)

Post Author: Maja

Maja
Blommig layoutmakare som ibland även gör lite annat pyssel med papper.

Kommentera