Resminnen

Hej allihop! Så september är här och sommaren är snart över för i år. De flesta av oss har en mängd fotografier och andra minnessaker sparade från härliga stunder. Jag hittade på några foton från just ett sådant tillfälle förra sommaren, när jag tillsammans med min familj besökte London. Jag gjorde ett försök till minialbum då, redan veckorna efter vår resa men de flesta foton har bara blivit liggande. Så jag beslöt mig för att göra några snabba och superenkla små sidor från några av de kända landmärken vi besökte.

De är verkligen superenkla, bara papper och penna i stort sett. Jag valde en udda storlek, 8×3. Det var det som jag fick ut av mitt A4-papper, typ Neenah, alltså 3 sidor/lo’er från ett A4. Övrigt material är ett mönsterpapper från Maggie Holmes serie Flourish, som har många fina papper som passar den äldre brittiska eran, bokstavsstickers i stilen Teensy Type från doodlebug och en svart tunn penna. Dessa var de första tre, förhoppningsvis blir det några till i framtiden för fotohögen är rätt så stor.

Post Author: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

1 reaktion på ”Resminnen

    jenandtricks

    jenandtricks

    (6 september, 2018 kl. 11:28)

    Wow Susanne, jag ÄLSKAR dessa små minilayouter! Så enkla och snygga! Kommer du sätta ihop dem på något vis till ett album sen?

Kommentera