Glitter on!

Som ni kanske har märkt så har det blivit glittrigt och glammigt här i början på september. Det beror på att septembers tema i bloggen är ”Glitter och glamour”. Glamour är jag inte så himla duktig på men glitter, det är taget. Här kommer två kort där jag verkligen glittrat till det med alla möjliga roliga produkter.

Efter lite inspirationssurfande på Pinterest så fastnade jag för en härlig stämpel från Altenew som heter Pattern Play Diamond. Den har jag embossat med Rangers embossingpulver Rose goldRanger watercolor paper. Sedan fick jag äntligen testa mina nya Gansai Tambi Starry colors vattenfärger. Helt underbart krämiga och fulla med glitter! Jag valde att även lyfta fram en annan färg från mina vanliga vattenfärger hemma.

När allt torkat så embossade jag igen men denna gång med Ranger Holographic och Ranger Gold Tinsel embossingpulver. Jag använde en Versamark penna för att bara fylla i vissa rutor. Några rutor har sedan fått ett maffigt lager av Glossy Accents.

För att riktigt lyfta fram glittrigheten så har jag även använt glitterpapper Pow från American Crafts (fick verkligen mersmak av detta efter att det var med i #likaolika kitet i somras). Har använt mig av svart och guld.

Hello och hugs är dies från Lawn Fawn som jag skurit ut flera gånger och staplat på varandra för att bygga lite höjd. ”Thinking of you” kommer från Altenew Leafy Canopy stämpelset. Det är inget som Anna har hemma nu men du kan alltid maila och beställa.

Här kommer lite fler närbilder på båda korten där man ser mer av allt glitter och bling.

 

Avslutade sedan korten med några guldiga paljetter från mina gömmor. Hoppas jag inspirerat er att leta fram era glittriga produkter och gå loss.

 

Inläggsförfattare: Marianne

Marianne
Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Kommentera