Diva?!

Ha ha. Jag är nog allt annat än en divig glitter och glamour tant, men onekligen så har min son lyckats fota mig i en riktig diva pose. Så då valde jag det fotot för att skapa mitt första projekt med månadens tema ”glitter och glamour”. Som bas har jag använt 49 and Markets papper från serien Captured Adventures som i sig inte är speciellt glittriga så det fick jag lägga till.

Jag började med att måla lite på bakgrundspappret med akvareller och lite Metallic akryl färg från Prima. Det glittrar lite i pärlemor som dock inte syns så bra på fotot. Stämplade även med en stämpel från  49 and Market, Pascale´s Formula. Sedan valde jag chipboard från Wycinanka som jag embossade med guld. Ramen runt fotot är den också målad med olika nyanser av Primas metallic akryl färg samt lite glitter i form av stickles. Blommorna är från Prima och serierna Havanna samt Santorini. Valde blommor med metallic look Athinios samt lite andra med glitter på, Savina, och de vackra tygblommorna med fina pärlor i mitten ,Messaria. Guldbladen är från blompaketet , Charlize. Alla finns förstås i shopen under blommor!

För att ytterligare få mer glitter och glamour på layouten har jag lagt till paljetter och Primas Say it in Crystals ur Havanna serien. Har också stänkt lite med Primas Color Bloom spray i  nyansen Golden Walnut.

Titeln är Thickers Aburn Lane – Happy Life och några gamla ord stickers som jag hittade i mina gömmor.

Detta var allt från mig denna gång. På återseende =)

Inläggsförfattare: Maja

Maja
Blommig layoutmakare som ibland även gör lite annat pyssel med papper.

Kommentera