Make a Wish

God morgon! Här kommer två kort med Mama Elephants Dandelion Wishes, som jag föll pladask för när de kom. Verkligen ursöta! Som bakgrund har jag i bägge fallen först färgat in papper från Neenah med Distress Oxides och stänkt på lite vatten för att få till den där snygga, oxiderade looken. Jag har sedan skurit ut en ”ram” med Tri Window Cover,  också den från Mama Elephant, och därefter monterat ihop tillsammans med figurerna.

I det andra kortet har jag först monterat på acetat, lagt massor av paljetter och pärlor i och sedan monterat fast den med hjälp av foamtejp. Vips, så blev det ett shakercard! Väldigt lätt med cover dien, eftersom foamtejpen passar exakt.. Bägge korten är monterade på egengjorda kortbaser av det lite tjockare Neenahpappret som Anna ju har fått in.

Ni har väl inte missat att Pyssloteket fyller hela nio år på lördag?! Det måste ju såklart firas 😀 På www.pyssloteket.se pågår firandet från kl 18 fredagen de 14/9 till kl 11 lördagen den 15/9. Därefter fortsätter firandet i butiken på Valhallavägen 48 med kalaspriser.

Inläggsförfattare: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: hmmmm… allt??! :D

Kommentera