Glitter och glamour

Vi kör tema glitter och glamour, och det tackar ju aldrig jag nej till. Men när jag tittade på mina färdiga kort så tyckte jag nog ändå att de blev ganska sparsmakade.

IMG_3029

Jag gick länge och spanade på stämpelsetet Cosmic stars från Mama Elephant. Ibland impulshandlar jag, eller rättare sagt ganska ofta. Men det här spanade jag som sagt på länge, och jag blev mer och mer sugen. Och samtidigt hade jag ju suktat efter Wonky stitched circles stax från My favorite things. Så jag slog till på både dies och stämplar och gjorde de kort jag planerat i huvudet.

IMG_3026

Jag använde färdiga kortbaser eftersom jag ville ha lite mindre kvadratiska kort. Mönsterpappren kommer från ett 6″-block av My favorite things. Sedan stansade jag ut cirklar ur linnepräglat guldfoilpapper, som är sååå snyggt.

IMG_3027

Jag stämplade med Memento-dyna eftersom den är vattenlöslig och alltså fungerar perfekt när man färglägger med alkoholbaserade markers. Längs ena kanten av kortet drog jag Versamark-dynan och embossade med guldglittrigt embossingpulver. Lite rhinestones fick bli en sista touch.

IMG_3025

Du har väl inte missat att Pyssloteket fyller 9 år på lördag 15/9? Det ska såklart firas med pompa och ståt. Redan på fredag 14/9 kl 18:00 börjar firandet i webbshoppen. Där kommer det att dyka upp kanonerbjudanden och det vill du inte missa. När butiken slår upp portarna på födelsedagen kl 11:00 är festen slut i webbshoppen men då tar kalaset vid i butiken med nya toppenerbjudanden och annat kul. Du kommer väl och firar med oss? Ha det gott! /Hanna

 

 

Inläggsförfattare: Hanna

Hanna
Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Kommentera