Mera glitter….

… åsså passar jag på att smyga in lite Lawn fawn. Diskret va?

På det här kortet har jag använt ogenerade mängder glitter, känner jag. Alla kullar är utstansade i POW glitter cardstock från American crafts med Stitched hillside borders plus Slide on over för att få släden att åka nedför backen. Stämplarna är hämtade från ett antal set: Oh what fun, Winter village, Winter skies, och Cheery christmas. En salig blandning av gammalt och nytt, alltså.

Kort nummer två har inte lika mycket glitter men det är samma söta björn som på kort nummer 1 så därför får det vara med i alla fall. Jag har stansat hål i kortets framsida (med en gammal die från Spellbinders) och monterat plast på insidan. Snöfallet på framsidan är en stencil (liknande finns här) och texture paste. Pratbubblan kommer från MFT.

Inläggsförfattare: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera