En glittrig kram

Har du några favoriter – stämplar, dies, verktyg? Såklart, det tror jag vi alla har. 🙂 Jag har dock ett stort problem: jag får nya favoriter HELA tiden…! Nu är det ju såklart ett kärt besvär, om det ens ÄR ett besvär, men tiden för pyssel finns kanske inte alltid i den utsträckning jag skulle önska, och då blir det svårt att hinna med att leka med alla dessa favoriter.

I dagens blogginlägg vill jag visa upp ett kort som jag gjort med några av mina nyare favoriter: Altenews stämpelset Sweetest Peas med tillhörande dies, Altenews Artist Markers och Typewriter text background-stämpeln från My Favorite Things:

Eftersom månadens tema är glitter och glamour har jag ju såklart använt ett par andra favoriter, som Stickles i färgen Diamond för att blinga till blomman, de galet snygga thickersbokstäverna Happy Life från American Crafts och några små paljetter, fastlimmade med Glossy Accents.

Jag har också använt kortbas från Anita’s, 3D-kuddar, lim från Lawn Fawn och svart cardstock.

Pyssla lugnt – med nya eller gamla favoriter!

Inläggsförfattare: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

1 reaktion på ”En glittrig kram

Kommentera